Jom Sembang Lebat

Thursday, August 11, 2011

Miscommunication...

Posted on 11:18 AM by Ghuroba'

بسم الله الرحمن الرحيم


Assalamualaikum semua.. Buat rakan2, ikhwah akhawat, pembaca setia, pembaca tak setia, dan para bloggers sekalian.Alhamdulillahi rabbil-'alamin, selawat dan salam setinggi-tinggi selawat kepda junjungan kita Nabi Muhammad s.a.w yg tercinta.Segala puji bagi Allah, selaku rabbul 'alamin yg telah memanjangkan hayat ana sesaat demi sesaat utk ana teruskan perjuangan ana dalam menegakkan deen yang tercinta ini. Dah genap 2 tahun ana menulis blog yang serba daif ni. Walaupun begitu, inilah salah satu alat yg ana gunakan untuk menyebarkan dakwah di muka bumi ini.




Amma ba'd.
Saya dah buat silap..
Tapi ape ntah saya pun tak pasti.
Maklum la hammasah (semangat) dan himmah (keinginan) tinggi sangat.
Sampai HIKMAH ditinggalkan.
Nampak sangat saya masih belum matang.
Nak kata budak hingusan, umur dah 25..
Nak kata budak mentah, banyak benda jugak yg saya dah tengok kat dunia ni.
Tapi tak setanding dengan mereka di luar sana.
Hmmm..teguran yang agak "kasar" dan mem-provoke-kan.
Mungkin jugak.
Tidak sama sekali utk memeningkan kepala
Atau untuk memalukan siapa2.
Kalau ada tu, sorry ye (tapi jangan pulak naik lori)..
Cuma nak suntikkan sedikit motivasi.
Dan nak berkongsi bersama.
Nak bagitau bloggers yang tak mendapat sambutan "DONT STOP WRITING"
Unless kalau dah malas macam saya lah.huhu.
Itu je, bukan nak provoke atau nak mengaibkan siapa2.
Walaupun teguran macam sembrono.
Tapi itu semua "miskominikesyen" (miscommunication) jer (cakap dengan suara lelaki yg super lembut sambil memusingkan tangan mcm usop wilcha)...




1 Response to "Miscommunication..."

Don't just say

Don't just: Earth Hour 2012 is happening on 31 March 2012, at 8.30 - 9.30pm. Let's all make a pledge to support this event!