Jom Sembang Lebat

Friday, December 25, 2009

Tahniah buat Fais dan Hadi..

Posted on 2:52 PM by Ghuroba'

Assalamu'alaikum..
Kepada rakan2, ikhwah2, para pembaca setia, pembaca tak setia, dan para bloggers sekalian.
Syukur alhamdulillah, segala puji bagi Allah, selaku Rabbul 'alamin yang telah memebrikan ana kekuatan dan ketabahan setelah ana hampir-hampir berputus asa kerana smpai skg dok menganggur lagi. Alhamdulillah ana masih bernafas, dan dapat bergerak bebas seperti insan2 yang lain.Dapatkan Mesej Bergambar di Sini


Amma ba'd..
Sengaja je ana panjangkan introduction, supaya entri kali ni takdela nampak cincai sangat. Semua ni perlukan gambar dulu. Tahniah ana ucapkan kepada akhi Fais di Melaka dan juga Abdul hadi bin Azman di Johor kerana telah berhijrah status dpd "bujang" kepada "sudah berkahwin". Selamat pengantin baru, semoga kekal bahagia hingga ke syurga.
Semoga dengan kehadiran zaujah masing2 semangat mujahadah untuk berdakwah semakin berkobar-kobar sehingga ke titisan darah terakhir demi Islam, ad-deenul haq ini.


Dapatkan Mesej Bergambar di Sinip/s: Afwan gambar pengantin masa kenduri takde. kamera ana pun hilang (di tangan peminjam).

No Response to "Tahniah buat Fais dan Hadi.."

Don't just say

Don't just: Earth Hour 2012 is happening on 31 March 2012, at 8.30 - 9.30pm. Let's all make a pledge to support this event!