Jom Sembang Lebat

Tuesday, December 22, 2009

A New Design...

Posted on 11:18 AM by Ghuroba'

Assalamualaikum
Kepada rakan2, ikhwah2, para pembaca setia, pembaca tak setia, dan para bloggers sekalian.
Alhamdulillah, syukur kita ke hadrat ilahi. segala puji bagi Allah, Tuhan sekalian alam yang telah memberikan ana semangat setelah ana hampir-hampir berputus asa sebab sampai skg masih menganggur tanpa menjana apa2 pendapatan atau sumbangan yg berguna kpd Islam.
Tapi, hidup mesti diteruskan, banyak lagi cara nak menyumbang kpd deenul haq ini.

Amma ba'd..
Ada masanya ana teringin nak cuba2 design wallpaper sendiri, akhirnya ana dapat satu idea, yg asalnya dpd sebuah hadis. Disebabkan pd zaman skg kalau solat berjemaah, pasti ada yg enggan merapatkan saff dgn sempurna. Kadang2 jaraknya sampai sehasta.
Jadi, diharap wallpaper design yg simple ni bleh memperingatkan kpd seluruh ummat islam khususnya di malaysia agar MERAPATKAN saff masing2 dengan serapat-rapatnya.



Ana jugak berharap, design ni dpt dicetak dlm bentuk T-shirt.haha berangan je lebih, tp buatnye tak jugak..
nak buat camne kan, modal takde.nasib seorang penganggur..
Wallahualam..
Ya Allah murahkan rezki ku..

Don't just say

Don't just: Earth Hour 2012 is happening on 31 March 2012, at 8.30 - 9.30pm. Let's all make a pledge to support this event!