Jom Sembang Lebat

Thursday, October 16, 2008

my car drawn in catia

Posted on 1:18 AM by Ghuroba'

Mmg tak disangka la aku leh buat model kereta sebijik guna software catia.Mula2 aku ingatkan susah giler..Tp bile aku try, takdela susah mane pun.aku buat pun trial and error gak ngan wireframe and surface..Just have to follow what en razali dah ajar kan.Aku rasa die la lecturer paling sempoi skali. tapi ade gak yg kata aku buat tgk catia video guide tu(slalunye org yg ckp camtu tak penah try buat pun).ni la hasilnye as a beginner.






3 Response to "my car drawn in catia"

.
gravatar
Syammil Says....

aku lupa la apa yg dia ckp..hg smbung la sndiri.haha kerna kau lebih mngerti..

Don't just say

Don't just: Earth Hour 2012 is happening on 31 March 2012, at 8.30 - 9.30pm. Let's all make a pledge to support this event!