Jom Sembang Lebat

Tuesday, October 21, 2008

Sembang2 subject matter kreta..

Posted on 12:49 PM by Ghuroba'

assalamualaikum..dah brp lama agaknye aku tak update blog ni ek..la seminggu je pun.ok la, kali ni aku nak beri beberapa pandangan and comment aku psl kreta2 yg aku nak pilih ni.tp aku takkan elaborate lebih,mybe gambar je dah ckup..bak pepatah org putih "a picture is worth a thousand words"...

1) proton iswara



2) TATA nano,



3) proton juara



4) nissan skyline R34 gtr



Harap2 korang paham la ape yg dimaksudkan ngan gambar tu.bukan nak kutuk,we have to open up our mind.ni just general comment,bukn kritikan ke ape ok.insyaallah aku akan upload lg gmbr2 yg bleh aku compare..sekian jzk.

5 Response to "Sembang2 subject matter kreta.."

.
gravatar
geng sardin Says....

woi.tu ref dpd razali tihth..die kata proton juara mcm anjing kecik terkedek2 je kan.eh

.
gravatar
Syammil Says....

aku tau razali HAHA ckp cm tu..tp aku nk gna bnatang yg sopan sket la.so aku ckp nmpk cm kucing..klu kt jepun mmg org bt juara ni smart gla..serius cm xpcya plak aku..

.
gravatar
geng sardin Says....

ala kalu mcm kucing baik banding ngan wan legend trus..kan hg pggil die wan kucing..

.
gravatar
Syammil Says....

woit..hg jgn nk kutuk wan legend.dia tu member aku la..sial pnya tayar jadian..

Don't just say

Don't just: Earth Hour 2012 is happening on 31 March 2012, at 8.30 - 9.30pm. Let's all make a pledge to support this event!