Jom Sembang Lebat

Monday, February 2, 2009

LaGu Rap yang Cam BeSt je...

Posted on 4:04 PM by Ghuroba'

Assalamualaikum kpd semua rakan2 dan taulan. Haa..korang hayatilah lagu2 rap kat bawah ni dgn penuh makna. Lyrik nyer banyak unsur2 dakwah dan jihad dlm mempertahankan agama Islam yg tercinta. Banyak gak menyentuh isu2 semasa dan masalah yg melanda umat Islam sekarang. Lagu rap ni di"rap"kan oleh kumpulan Soldiers of Allah. Teringat masa kat skolah hidayah dulu2 junior2 aku buat persembahan lagu yg ni. Memangla gaya diorg nampak kelakar, tapi yg penting mesej yg nak disampaikan dlm lagu2 diorg ni.






Ni saje la lagu2 yg aku bleh uploadkan sbb skg ni internet pun tgh bengong jd nak upload jd pening2. Ok harap korang bleh hayati lagu2 yg aku uploadkan ni. Tapi jgn hanya tinggal layan je, hayati skali mesej yg disampaikan.

No Response to "LaGu Rap yang Cam BeSt je..."

Don't just say

Don't just: Earth Hour 2012 is happening on 31 March 2012, at 8.30 - 9.30pm. Let's all make a pledge to support this event!