Jom Sembang Lebat

Tuesday, April 14, 2009

ihtifal Hidayah: Tahniah Shafeeqah & Aalia

Posted on 1:56 PM by Ghuroba'

Tahniah kpd 2 adik perempuan aku shafeeqah dan aalia, masing2 dpt anugerah pelajar cemerlang PMR dan tingkatan 4. To Shafeeqah; SPM nanti buat betul2, jangan moody2 je kang takde kawan.
Aalia: belajar rajin2, jangan dok layan citer korea je memanjang. Be a good example to haris. Form 4 bukan honeymoon year.
* ingat2 sikit kejayaan adalah pemberian Ilahi, dont be a bean forgot shell (kacang melupakan kulit).


Anyways, tengok tajuk pun dah tau entry ni cakap pasal ape. Bagi member2 aku yg tak tau, ihtifal tu hari penyampaian sijil dan anugerah pelajar. Macam2 ade, persembahannyer, pameran la, dan dapat jumpa balik ustaz2 dan ustazah2 aku. Tak lupa gak junior2 aku yg dulunyer masih hingusan lagi, skang ni dah matang beb.

Erm, taip banyak2 pun tak guna gak. Aku nak boh gambar, patutnyer banyak tapi adik aku "CUT n paste" kat komputer abah. Jadi, yg tinggal dlm memory card ni sikit je la.
Antaranye, gerai Air Batu Campur kat bawah ni.


ABC paling cikai RM1 bleh dapat..ini kena RM2 semangkuk. peh!! Takpela diorang pun mencari rezeki gak.

Ape2 pun, tahniah kepada mereka yg dapat naik pentas pada hari ihtifal tahun ni. Semoga kita tak lupa pada diri, kejayaan bukan hanya sekali sahaja. Tepat skali ape yg dinyanyikan oleh kumpulan Raihan "selamat di hari perhitungan, itulah kemenangan sebenarnya.."


Bagi mereka yg tak dapat naik pentas, jangan kecewa. Perjalanan masih jauh.


1 Response to "ihtifal Hidayah: Tahniah Shafeeqah & Aalia"

.
gravatar
tHis iS Me Says....

luqman say = To Shafeeqah; SPM nanti buat betul2, jangan moody2 je kang takde kawan.

ala xpa...kalu xdak kawan...kawan je la ngan abg man kamu..ngeh3 =p

Don't just say

Don't just: Earth Hour 2012 is happening on 31 March 2012, at 8.30 - 9.30pm. Let's all make a pledge to support this event!