Jom Sembang Lebat

Saturday, January 17, 2009

sAntai Lagi..

Posted on 9:11 PM by Ghuroba'

Allahuakbar!! Inilah kuasa tuhan yg maha Besar!! Korang ingat korang gi makan lunch kat kedai makan, amik lauk ikan keli yg nmpaknye cam besar je, korang kata memuaskan? haa, ni die orang2 dlm gambar kat bawah ni lagi puas makan ikan keli yg diorang tangkap. Besar gile siot!! ni lah die kuasa Tuhan!! gambar kat bawah ni bukti nye..







4 Response to "sAntai Lagi.."

.
gravatar
Helmi Razali Says....

gila besar. tuhan memang berkuasa. kita ingat, kita dah pernah jumpa ikan yang besar, rupanya ada yang lagi besar.

.
gravatar
Aku Iron Man Says....

ya, memang besar.
tak sangka pula.
aku ingat dolphin tu dah kira besar apa tah lagi ikan paus

oh ya, terima kasih kerana follow blog aku.

.
gravatar
luqman Says....

tula..kenyang ar diorang dapat ikan keli gergasi.. ntah camne nak goreng dlm kuali..

Don't just say

Don't just: Earth Hour 2012 is happening on 31 March 2012, at 8.30 - 9.30pm. Let's all make a pledge to support this event!